tirsdag 16. februar 2010

Hobby Line Metallik Effekt

Dekorasjon som skinner som ekte gull og sølv - det er hva du får med metallik selvklebende folie og metallik folie lim. Kan brukes på en rekke gjenstander og overflater som papir, papp, tre, glass, plast osv.

Tegn ønsket mønster med metallik folie lim og la det tørke til limet er gjennomsiktig. Press metallik selvklebende folie på mønstret med den blanke siden opp. Ta folien forsiktig av. Resultatet blir skinnende metall effekt. Prossesen kan gjentas flere ganger til limet er dekket av folie.

3 kommentarer:

 1. Hei er interesert og prøve denne folien påtextil. Er det mulig og få kjøpt den her?

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Metallfolien kan brukes på tekstil, men kun for dekorasjon. Det betyr at limet vil feste seg på de fleste tekstiler, men tekstilen vil ikke tåle vask i etterkant. Det er derfor ikke genet til for eksempel klær.

  Til høsten venter vi inn en ny type metallfolie som er beregnet for tekstil som skal vaskes på 40C. Resultatet blir like skinnende og blankt, og folien blir helt myk og beveger seg behaglig med stoffet. Produktet vil bli omtalt her i nettbutikken når det kommer til butikkene – vi gleder oss!

  For å handle produktet direkte må du henvende deg til HOBBYKUNST Morenene eller HOBBYKUNST Triaden. Kontakt info. finner du i venstre kolonne på bloggen vår. Begge disse butikkene sender også varer.
  Lykke til med ditt prosjekt!!

  SvarSlett