Juleslede med gaver

by - 20:00

Nå er det 5 uker igjen til jul, og vi vi har en utrolig søt juleslede inne i butikken. Sleden er ubehandlet finer, og kommer med 25 metallkroker hvis du ønsker å henge små adventsgaver på den. Sleden kommer flatpakket, men er enkel å sette sammen. Den kommer i tre deler (+ kroker). Felgene limes i et hakk under sleden med trelim.


Denne sleden er behandlet slik at den skal se ut som drivved. Det er enkelt og går ganske raskt å få sleden til å se ut som drivved. Dette kan du gjøre ved å blande like deler sterk kaffe og eddik i et syltetøyglass og putte noen puter med stålull oppi. Sett på lokk og la innholdet i glasset stå over natten. Stryk så den våte stålullen over treflaten. Flere strøk gir en mørkere effekt. Treet blir mørkere når det har tørket skikkelig. Zalo og skrubb tar lukt og farge på hendene etterpå. Deretter er sleden pyntet med noen pent innpakkede adventagaver/ julegaver.


På en av gavene er det laget vei med ark fra Primas serie Cartographer. Midtskille i veien er tegnet med hvit Triton tusj. Tallet 4 er fra serien Numbers - Sunrise Sunset Mechanicals Metal - fra Prima. Nøkkel og minibil er begge dies fra Tim Holtz. Det er også laget miniatyr "Wunderbaum" i resteark, som er festet på nøkkelknippet med små ringer. Selve nøkkelknippet er laget av en liten ring som kan åpnes fra Rayher.


Den lille bilen er i utgangspunktet en gammel og ødelagt gul, lekebil som er "pimpet" litt. Det er limt på små metalldeler, perler og deler fra innsiden av et CD-rom. Så er bilen malt med svart Gesso. Etter at gessoen har tørket, er bilen malt med MetaMica, Verde Gris og Pale Gold. Flammene bak bilen er laget av polleringsgarn til bil, farget med distress ink - dried marigold, fired brick og mustard seed.


Her er det laget en pakkelapp av Tim Holtz sine store gir dies. Det er dieset ut i papp og limt på dies laget fra papiret Epiphany fra prima. Den minste tannhjuldiesen er dekket med et glittersølvark.  Det er pyntet med metall, deler fra et CD-rom og en rose.


Snømannen er en dies fra Tim Holtz. Papiret er også her  Epiphany fra prima. Stjerneknappene er brads fra Finnabair. Blomster og dies er fra Prima.


Ønsker deg en riktig god førjulstid.










You May Also Like

0 kommentarer