torsdag 5. februar 2015

BECKY HIGGINS kommer til HOBBYKUNST


Hobbykunst og CiLi in Papers/Design in Papers 
har gleden av å ønske 
Becky Higgins velkommen til Skandinavia for første gang.

Vi gir deg muligheten til å treffe damen bak designet PROJECT LIFE, og vi har utarbeidet to kurs moduler – Becky Higgins EXCLUSIVE og Becky Higgins CLASSROOM.

Becky Higgins EXCLUSIVE er et kurs med max 20 deltakere, der dere får alenetid sammen med Becky og muligheten til å vise frem ditt Project Life album. Kurset koster kr 1500,-, der kurskitet har en verdi på kr 1000,-. Du kan lese mer om kurset her! 

Torsdag 11. juni - kl 18-20
Fredag 12. juni - kl 18-20
Lørdag 13. juni - kl 18-20

Becky Higgins CLASSROOM er et kurs med opptil 50 deltakere, der Becky Higgins presenterer sin lidenskap for Project Life og hvordan hun legger opp sidene i sine album. Kurset koster kr 800,- og her får du et kurskit verdt kr 460,-. Du kan lese mer om kurset her!


Lørdag 13. juni - kl 10-12
Lørdag 13. juni - kl 14-16

Vi gjør oppmerksomme på at vi flytter kurset ut av butikken, slik at flest mulig av dere har mulighet for å komme! Vi har valgt Olavsgård hotell i Skedsmo -www.olavsgaard.no - bare 20 minutter unna flyplassen (gode forbindelser med flybuss), 20 minutter unna Lillestrøm stasjon med god bussforbindelse til hotellet og enkelt å finne frem fra  E6 dersom du kommer med bil!

Dersom du lurer på noe, ta kontakt på mail connie@hobbykunst-norge.no.
Vi kan dessverre ikke holde av noen plasser, og her gjelder førstemann (-kvinne) til mølla.

Trenger du info om kursene i Stockholm eller Gøteborg,
så ta kontakt på mail info@designinpapers.se eller følg denne linken her!

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar