tirsdag 9. juni 2015

New York- Project life og mixed media

Det er snart tid for kurs med Becky Higgins hos Hobbykunst på Olavsgård Hotel. I den anledningen har Kirsten laget noen Project life sider. Her er den første av disse PL sidene. Denne siden er laget med lommer fra Becky Higgins som har  4 - 15x5 cm lommer. Disse lommene er litt annerledes i størrelsen og vanlige Project life kort er for små til å dekke lommene. Derfor er denne siden laget litt annerledes, med et Prima mønsterark som er delt inn i riktig størrelse..


Bildet er tatt i New York, på 5th avenue, og redigert i Photoshop. For å lage bakgrunnen, har Kirsten brukt gesso, distress paint og sprayflekker av blekk. Det er også brukt noen av den nye pynten i kork fra Rayher under tagene.  Hjertet på pinne er fra Rayher, men det er limt på et hjerte som er klippet ut fra et foto over det hvite hjertet. .


På denne layouten har jeg også brukt noen av de nye klistremerkene som Hobbykunst har fått inn. De er supre å bruke på mixed media bakgrunner, og gjør at du enkelt får laget mye detaljer i bakgrunnen.

Det er fremdeles noen plasser igjen på Classrom kursene til Becky Higgins til helgen.


Lagt inn av Kirsten

1 kommentar:

  1. Hi, Really great effort. Everyone must read this article. Thanks for sharing.

    SvarSlett