onsdag 10. juni 2015

Project life - Den store søkanden

Siden vi har besøk av Becky Higgins hos Hobbykunst disse dagene, fortsetter vi å inspirere med noen  Project life sider.

Denne gangen har Kirsten laget en mer tradisjonell PL side. På denne siden forteller Kirsten litt om den første søknaden som DT hos produsenten Kaisercraft. Etter denne søknaden, ble Kirsten plukket ut til finalen sammen med 25 andre scrappere. Kirsten ble plukket ut som en av 5 utenfor Australia, på Design teamet til Kaisercraft 2015-2016.


Kirsten har brukt papirer fra Blue Bay koleksjonen til Kaisercraft: Placid and Sky Blue. PL kortene er fra et av minikitene fra Project life, som selges på Hobbykunst. Flere av trebokstavene er også fra dette settet. 


Det øverste bildet er fra alterbidraget i DT søknaden. Taggen i kork er fra Rayher. Kirsten har stemplet mønster på tagen, før den ble limt på siden for å få litt mønster på den.Her har Kirsten brukt distress paint og blekk på bakgrunnen.  Hun har også brukt noen av de herlige klistremerkene som akkurat har ankommet Hobbykunst.  Flaggene er fra Rayher og de har vi også akkurat fått inn i butikken.


Et av bidragene til Kirsten var denne lampen, med tilhørende kort. Kirsten har designet lampen selv, og du kan finne tutorial og mønster på lampen i bloggen hennes.

Lagt inn av Kirsten Hyde

1 kommentar:

  1. Awesome work.Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading.Thanks for the share

    SvarSlett