fredag 12. juni 2015

Project life - Prima Bella Rouge kjolen

Dette er litt mer Project life inspirasjon under Becky Higgins sitt besøk i Norge.

Kirsten laget denne våren en "Flaminco kjole" med Prima's Bella Rouge Collection, fra bunnen av. På denne Project life siden, forteller hun litt om prosessen rundt det å lage kjolen. Kirsten arbeidet omlag 100 timer fordelt på en måned for å lage bysten og kjolen. Kjolen er laget  slik ballkjoler og brudekjoler med rynker lages over en kreoline. Hver eneste rynke har blitt formet for å falle akkurat riktig. Slik ble kjolen med rynker og blomster.


Prosjekt life siden forteller litt om prosessen rundt det å lage kjolen. Kirsten har brukt et av project life settene med kort fra Becky Higgins på siden.


Her er det brukt noen av arkene fra Prima sin kolleksjon som ble brukt på kjolen.

 

Her viser Kirsten litt av prosessen med å lage rynkene. Mønsteret til rynkene ble tegnet og klippet ut. Hver eneste rynke ble  kuttet og formet igjen fem ganger før mønsteret var ferdig f,or at de skulle falle riktig. Det var fem lag med rynker på kjolen. Hver av disse lagene ble tegnet og formet fem ganger før mønsteret var ferdig. Så ble de klippet og formet i mønsterarket.Fra byste til kjole. Fem lag med rynker som ble formet og reformet fem ganger. 


Sommerfuglene er utklipp fra et gammet Primaark. Teksten er fra Kaisercraft's Blue Bay collection.
Lagt inn av Kirsten Hyde

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar