Julekort kurs - Et kurs i brettekort

by - 16:52

Denne måneden har vi to kurs i kortbretting. Det lages 3 julekort på hvert sitt kurs med ulike bretteteknikker. Det lages et "Shaker kort", et lite telyskort og et Peek A Boo kort. Kortene varieres litt på de to ulike kursene fordi ulike papirer brukes.


Shaker card

 

På dette kortet er det brukt papirer fra de nye papirkolleksjonene til Papirdesign and Pion. Sirkeldiesen er fra Rayher - Spring Wreath.


Innsiden av kortet er pyntet enkelt med tekst fra Pion.

TelyskortDette er et lite telyskort som er omlag 10x10x2,3cm stort. Jeg har brukt hvit og blå bazzill og panelene her er laget med papir fra Kaisercrafts Silver Bells collection - Carol. Konglen og grankvisten det er pyntet med her er laget med "Fir cone and branch" dies fra fra Rayher. Kanten er laget med kant dies "Decorated boarders die" fra Rayher. Jeg har også brukt bårrelåslukning fra Rayher for å lukke kortet.


Kortet har plass til fire telys.

Peek A Boo cardDette kortet er laget av et av papirene i Pions nye juleserie Glistening season. Blonden er fra Rayher. Peek A Boo kortet er et morsomt kort. Når du åpner kortet, forandrer motivet seg. Når du åpner dette kortet, forsvinner bildet og juleteksten kommer tilsyne istedet. 


Dette kortet vises bedre i videoen under
Litt stemningsbilde fra fullt kurs på torsdag.
Det er enda noen ledige plasser på kurset om en uke. 
Du kan melde deg på kurset på nettsiden til Hobbykunst.

Lykke til med julekortproduksjonen

Scrappehilsen fra KirstenYou May Also Like

0 kommentarer