mandag 30. november 2015

Kraftposer i mixed media stil

Noen ganger ønsker man en litt tøffere stil på gaveinnpakningen. Denne gangen har jeg pyntet poser i mixed media stil - uten at de er veldig preget av jul. De er mer røffe og maskuline. Posene er i utgangspunktet enkle kraftposer. 


"Every possibility" pose


I bakgrunnen er det brukt en egenlaget stensil og distress ink. 


Jeg har klippet ut chevronger i glippterark og dieset ut sirkelen i glitterark med Rayher sin Spring Wreath dies.. Målebåndet er en bit av en washitape. Tekststempelet er fra Tim Holtz.

Pose med metalltape


Bakgrunnen er laget ved å dekke et ark metalltape og embosse arket. Det har fått et strøk med sort akryllmaling, som er tørket av. Kantene har blitt distresset og fått "rusteffekt" med Vintage photo - embossingpulver.Metalltagen er fra Tim Holtz, Observations Metal Word Bands. Rosen er en Mathia rose og blader er Hobbykunst sine egne. 

"Keep calm and craft on" pose.


Bakgrunnen er laget med en egenlaget stensil.  Det er lagt på washi tape i gull og sølt med sort akryllmasling."Explore" pose


Denne posen er pyntet med en lite kort av bazzill som er dekorert. Bazzillen har først blitt embosset, så er det limt på mengder av gamle bånd, metall, små lyspærer, diecuts og perler i ulike størrelser. Alt er malt sort og tørrbørstet med forskjellige akryllfarger. Ordet "explore" er laget med dies og er først kuttet ut i mosegummi og i metallark. Metallarket er limt over mosegummien. Dette skaper dybde i teksten.

Laget av Kirsten HydeIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar