Pynting av papirposer

by - 10:00

Nå nærmer det seg jul med stormskritt. I dag viser jeg 4 ulike gråpapirposer som er pyntet med ulike mixed media teknikker. Poser som dette kan brukes til kalendergaver, vertinnegaver eller litt annerledes innpakning av julegavene. Her er det brukt enkle kraftposer som er pyntet.

 Motivene er hentet fra Pion sin serie og fra billige til og fra kort.


Pingvinpose


Posen er sprayet med mist.  Det er stanset ut i hvit bazzill med Rayher sin Spring Wreath dies. Snøflakene er en Martha Stewart punch. Trekanten er fra Rayher - white paper cord with pendant. Motivet er fra et billig til og fra kort. Tilslutt er det sølt med hvit akryllmaling for å få de hvite flekkene.

Mixed Media pose


Først ble tingene som skulle limes på posen grunnet med blank gesso og malt hvite. Det er brukt masse metall, gamle knapper, frefigurer og metallring fra en brusboks. Dette ble så limt på posen med  liquitex heavy gel medium. Så ble alt tørrbørstet med blå akrylmaling. Et par bling ble satt på posen i etterkant. Motiver er fra Pion - Glistening Season

Reinsdyrpose


Bakgrunnen er laget ved at en diecut (laget med Sizzlits Frameworks Border dies) er lagt over posen. Diecuten er brukt som en stensil og det er sprayet rett på posen med mist. Det er lagt farget osteklut under motivet. Motivet er fra et billig til og fra kort. Trekantene er fra Rayher - white paper cord with . Tilslutt er det sølt med hvit maling for å få snøflakkene.

Akepose


På posen er det sprayet med blå mist. Det er også brukt et bakgrunnstempel for å danne den sorte effekten på posen. Posen har også fått litt søl med hvit maling for å lage litt snøeffekt. Motiver er fra Pion - Glistening Season. Mønsterarket i bakkant er fra samme Pionserie og heter By the River

Flere ideer til pynting av poser kommer om noen dager.

Laget av Kirsten Hyde

You May Also Like

0 kommentarer