onsdag 2. desember 2015

Kraftposer med et snev av jul


I dag viser jeg fire nye kraft poser. Denne gangen er de enkle kraftposene pyntet som juleposer. "Må ikke åpnes før..." pose

Denne posen er pyntet veldig enkelt og har en litt morsom lukking. Pynten består i litt gesso nederst på posen, som minner om snø. Julekulen er svart Bazzill med et stempeltrykk fra North Star Stamps. Dette er trykket med embossingpute og brukt hvit embossingpulver på. I overkant av posen, har jeg brukt en Martha Stewart edge punch. For å lukke posen, er det kuttet noen snitt gjennom hele posen (begge sidene) med skalpell. Båndet er så tredd gjennom snittene.

Snømannpose


Rundingene i bakkant er laget med hjemmelaget stensil og hvit distress paint. Motiver er fra Pion - Glistening Season. Bak motivet er det brukt osteklut. Granbaret er laget med Rayher sin dies: fircone and branch.

Juletrepose
Posen har først fått litt spray av hvit maling. Stammen på juletreet er laget av en rest av bølgepapp. Selve treet er laget av diecutremser, laget med Rayher sin decorated borders dies. Bitene er klippet til for å lage treet. Stjernen i toppen er en Martha Stewart snøfnugg punch som er punchet ut i glitrende gullpapir. Sirklene som pynter opp på juletreet er restene etter en kantpunch med sirkler.

Hjerteklempose

Chevrongene er laget med egenlaget stensil.  "Taurundingene" er laget med Rayher sin Spring Wreath dies


Granbar og kongler er laget med Rayher sin dies: fircone and branch. Julekulen er laget med papir fra Papirdesign: julekosØnsker deg videre gode juleforberedelser, nå som vi går inn i desember måned.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar