søndag 20. desember 2015

Kraftposer, stensiler, washi tape og rester

Nå er det snart jul og dette er siste innlegg med pynting av enkle kraftposene for denne gang. I alt er det vist 24 poser.


"Experience" pose


Bakgrunnen er laget med en stensil av Tim Holtz og gesso. Over dette er det brukt papirrester fra Papirdesign: julekos. Bølgepappen er rester etter innpakking av nytt service. Stempelet er et tekststempel fra Tim Holtz og blomsten er en Mathia rose. Den lille gullkanten nederst er laget med Decorated borders dies fra Rayher.

"Invent a new one" pose


Jeg synes ofte at det er veldig vanskelig å bruke gult i ulike kreasjoner. Derfor har jeg utfordret meg selv på denne posen. Først har jeg brukt en Tim Holtz stensil og Mustard seed (gul) distress paint. Posen har fått en lett spray med sort og fått målestokkmønster. Dette er laget med en Tim Holtz stensil og  distress ink. Filmstripen er en washi tape. Chevrongene er laget med egenlaget stensil. Stempeltrykket er fra Tim Holtz. Det er også brukt klistremerker på bagrunnen for å skape litt effekt.

Pose med vintagemotiv


Denne posen har først fått en lett spray med hvit akryllmaling. Papiret som er brukt til bakgrunnen er fra Papirdesign: julekos. Motivet er et gammelt vintagemotiv fra en klippeark. Granbar er laget med Rayher sin dies: fircone and branch

24. desember pose


Posen er pyntet med ark fra Papirdesign: julekos og kraft kartong. Sirkelen bak nissen er laget med  diecut av Rayher sin Spring Wreath dies i kraftkartong. Det er brukt en rød og hvit tråd med små røde bjeller på. Tallet 24 er kuttet ut med Silhouette i glitterark. Motivet av nissen, er et gammelt vintagemotiv fra et klippeark.

Ønsker dere alle noen riktig fine dager før julen virkelig er i gang.

Laget av Kirsten Hyde


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar