onsdag 17. februar 2016

Layout med nye Fab Scrap papirer og nyheter fra Rayher

Hobbykunst har akkurat begynt å få nyhetene inn i butikken. Vintege Elegance fra Fab scrap er en av vårens kolleksjonene i herlige og duse farger. På denne layouten er det brukt to av arkene, Sweetnes og Facination fra denne serien.


Papirene er lagt lag på lag, med papp innimellom lagene for å skape dybde.


Det er lagt et par blomster fra ulike produsenter. Under og mellom blomstene, er det lagt poller garn, for å skape litt volum i blomstene-


Rutermønsteret er laget med Kirstens egen stensil og struktur pasta. Mens pastaen er våt, er det strødd over embossingpulver i ulike stateringer. Dette er varmet med embossingpistol. Ordene er diset ut i glitterark.


Innimellom er det puttet utkuttede diecuts med nye Rayher dies, paljetter og perler


Nyhetene har begynt å komme inn i butikken. Denne gangen skal vi vise en LO med den utrolig fine kolleksjonen Vintage Elegance fra Fab-Scrap. Bakgrunnspapiret er I tillegg har jeg også prøvd ut de nye glittertapene fra Rayher. 
Disse er fantastiske og fine å rive i.

På denne layouten er det også brukt en remse med papirtrekanter fra Rayher


Dette båndet er utrolig fint å bruke til ulike prosjekter. Dette båndet ble også brukt til å pynte kraft poser før jul. Du kan finne eksempel på dette på dette i disse mixed media posene og disse juleposene.


På dette prosjektet er det også brukt Rayher dies. Disse er utrolig detaljerte og fine.
Lagt inn av Kirsten Hyde

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar