lørdag 6. februar 2016

Minialbum / notatbok med tilbudsark, dies, blomster og Bind it all.

Hobbykunst har et fantastisk salg på mønsterark, før nyhetene kommer inn. Det er utrolig mange lekre ark inne i butikken på salg, så her kan man gjøre noen gode varp.

Denne gangen inspirerer vi litt med ark fra salget på Hobbykunst, og blander med dies, blomster, blonder og bruk av Zutter / bind it all for å lage et lite album eller notatbok.Selve albumet er bygd opp av tykk papp. Det er brukt Primaark, Madame Mariposa - Butterfly. Til lukkingen av albumet, er det brukt to Treasures Metal Drawer Knobs fra kaisercraft, med en liten snor mellom. Hobbykunst har også et godt utvalg i Primablomster som kan brukes til dekorering.På insiden av permen er det festet en liten bok med Bind it all maskin. På venstre side, kan permen åpnes. Denne permen lukkes med magneter som ligger mellom arkene.


Inne i permen er det lagt noen tags


Selve boken er festet til permen. Den har hvite ark med skilleark imellom


På baksiden av boken er det en liten lomme, med plass til tags og det er festet en sort strikk i høyre side av festet til lommen, slik at dette blir et feste for en penn. Toppen av lommen er laget med Rayher sin decorated borders dies.
Ønsker dere en riktig god helg

Lagt inn av Kirsten Hyde


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar