lørdag 19. mars 2016

Minialbum med nye FabScraps ark og tutorial

Hobbykunst har fått inn den nydelige serien Vintage Elegance fra FabScraps. I dag viser vi enkelt minialbum og har med tutorial på det.


På forsiden er det brukt Thickers. Dette var en rest med litt ukurante farger. De ble malt i gesso med hvit. Blomstene er fra serien Tales of you and me fra Prima.


På forsiden av albumet er det også laget mønster og tekstur på bakgrunnen. Dette er gjort med stensil og gesso, samt glittertape fra Rayher og folie. Folien lager her gulleffekt på bakgrunnen enkelte steder.


Innimellom er det lagt på klistremerker med ulike barnefigurer. Det passer bra å ha innimellom når man lager album eller layoutsider av barn. 


I dette albumet er det brukt mye barnebilder. Albumet har også mange flipper som gjør at det er mange ulike sider å se på. Ordet "Wish" er klistremerke fra Kaisercraft, med gjennomsiktig bakgrunn. Det gjør at papiret synes bak klistremerket, slik at bare den sorte teksten synes. 


Selve bildet kommer tilsyne når man åpner flappen i underkant. I hele albumet er det brukt klistremerker med tekst fra Kaisercraft.


På bakgrunnen er det brukt ulike teknikker. Det er stemplet, brukt glittertape, gullfolie, gesso og halvperler. Blomster er fra Prima.
Sideflappene i albumet kan åpnes og viser flere bilder og tekst. Langs kantene av flappene er det brukt kantdies "decorated boarder" fra Rayher.


Det er sydd på acetate langs to av flippene (likt for hver side). Acetaten er sydd fast i topp og bunn av flippen. Det gjør at det blir en lomme hvor man kan legge et kort eller en tag. Acetaten er gjennomsiktig, og det gjør at man ser kortet eller tagen gjennom acetaten.


Når man bretter ut flappen, kommer enda en liten layoutside tilsyne. Her er det brukt spray på papiret, under bildet for effekt. Teksten "Love" er et klistremerke fra Kaisercraft.


Under neste flap med acetatelomme, ligger det en liten tag med bilde på. Teksten på acetaten er et klistremerke fra Kaisercraft med gjennomsiktig bakgrunn.


Bak flappen skjuler det seg en liten, enkel layout. Trekantene er fra et papirbanner fra Rayher.


Baksiden på albumet er enkelt pyntet med mønsterark og eget "laget av" stempel.

Her vises albumet på film 

(Audio:Norsk, tekst: Engelsk)

Tutorial

(Audio:Norsk, tekst: Engelsk)
Tegninger med mål:

Lykke til

Lagt inn av Kirsten HydeIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar