fredag 15. juli 2016

Barnehobby - Fimo Kids- og Rayherfigurer

Fimo Kids - Robotpakka inneholder fire pakker med FimoKids leire, bruksanvisning samt at pappen som holder settet sammen kan slås opp som kullisser slik at man kan leke. Pakka inneholder også en veldig grei bruksanvisning som viser både hvor mye leire som skal brukes til hver enkelt del, samt hvordan det skal bygges. Resultatet ble tre staute roboter som er på vei ut i rommet - "This is a small step for man one giant leap for mankind" for å sitere Sitat Niel Armstrong's månelanding. Har du lyst til å være med? Ikke det? Ta en titt på Hobbykunst sine hjemmesider, det finnes mange andre FimoKids "modelkitt"sett.


Etter 30 minutter i steikeovn på 110 C herder FimoKids leire og blir til varige figurer, så da er det bare å sette igang å leke. 


Et annet alternativ for å lage morsomme figurer er å benytte Rayher sin leire/"plastelina". Her er det ikke ferdige kit, men man kan kjøpe ulike farger og sette sammen selv. Denne leira er litt lettere å forme for de minste barnehendene, og kan være grei å vite om. Den er lufttørkende, og skal ikke herdes i ovnen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar