torsdag 21. juli 2016

Korkstoff - Mobiletui

Mobiltelefonetui i korkstoff er det første prosjektet Camilla har laget i korkstoff. Hobbykunst har fått inn mange nye korkprodukter, så her er det bare å la kreativiteten boble over. Hun har brukt Korkstoff, filt, filtlim, MandMade-lapper i skinn


For å utnytte korkstoffet på best mulig måte ble det bestemt ganske tidlig hva det skulle brukes til, og ved å lage maler i papir var det enklere å utnytte stoffet ved å flytte rundt på delene.

Mal for mobiletuiet finner du her. Teksten er på tysk, men malen på de ulike delene kan klippes direkte ut fra side to. NB. på dette korkstoffet ligger andre prosjekter som kommer i bloggen om litt, så ikke alle delene hører til dette mobiletuiet. I tillegg til delene i kork har hun klipt ut et avlangt stykke i svart filt, som skal blir innsiden av etuiet. Det er lurt å sy fast håndlaget av merket, før du begynner å montere de ulike delene. Videre så har delene blitt limt sammen med Beacons Filt lim, for at de ikke skal gli når man begynner å sy det sammen. Det er også viktig å montere fast båndet som holder lokket på plass nå, før man syr etuiet sammen med symaskin. Her vil vi anbefale å bruke korkrem som ligger i korksortementet, som ligger i nettbutikken.På det neste bildet ser du etuiet før det ble sydd sammen med symaskin. Her er alle delene limt sammen. På de to siste bildene har vi det ferdige resultatet. Man kan fint sy dette med vanlig symaskin, med litt hjelp på de stedene det blir mange lag med kork og filt (manuelt sy ved å vri på hjulet på symaskina).


Utstyr brukt


Korkstoff Svart filt
Baecon Filt lim Merkelapp Homemade

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar