tirsdag 2. august 2016

Minialbum med plass til brev og hilsener - en super gave til et barn

Her er det laget et lite minialbum av konvolutter og Maja sin nye summertime serie. Tanken er at barnet kan skrive brev, lage tegninger og legge ved bilder, som legges i de lukkede konvoluttene. Konvoluttene kan barnet åpne når han/hun har blitt voksen..


Permen til albumet er laget av tykk papp. Her kan du finne oppskriften jeg bruker for å lage album som dette.


På forsiden på permen har jeg laget plass til bilde av barnet. På permen er det brukt stensil og gesso. Stensilen er laget selv, ved å diese ut med Tim Holtz sine Thinlite dies.


Sidene er enkelt pyntet. Her er det brukt et av motivene fra serien. Blomsten er fra Petaloo.I den første konvolutten kan barnet legge inn, hvordan man tror det vil være når man er 18. Hvordan skole har man gått på, hvilke hobbyer har man osv.


Her er det brukt en Tim Holtz dies på mønsterarket i bunnen, slik at den hvite konvolutten under, synes igjennom. Over er det lagt en stensil, laget med dies. Så er det brukt gesso over stensilen. Blomster er fra Petaloo og bladene er Mathia blader. Sykkelen er et motiv fra mønsterarket.Her er det laget plass for å legge inn brev og bilder av hobbyen til barnet.
Her er det laget plass for å skrive litt om vennene til barnet og kanskje legge inn noen hilsener fra vennene og bilder.


Her er det stanset ut med Tim Holtz sine dies i mønsterarket. Den hvite konvolutten synes igjennom. Motivet er fra et av mønsterarkene. Blomster er fra Petaloo og bladene er Mathia blader.


Her er det laget plass for å skrive litt om rommet til barnet. Kanskje legge inn noen tegninger og bilder.

Her er det lagt inn plass til å skrive litt om beste ferie.


Siste siden i albumet er laget med en shaker boks med paljetter i. Mønsteret til shaker boksen er laget med en av Tim Holtz sine dies. Så er det lagt acetate under arket, og det er bygget en shakerboks med 3D puter.
På den siste siden er det lagt inn litt plass for å skrive noe om skolen til barnet.


Permen til albumet er pyntet enkelt, med eget "laget av" stempel.


Alle tekstene inne i albumet er laget med Silhouette (Portrait). Denne kan bestilles hos Hobbykunst.Video av minialbumet:
Utstyr brukt:

Maja Design: Is my favourite - Summertime Maja Design: Is my favourite - Summertime Maja Design: Playing at the beach - Summertime Maja Design: Glittering water - Summertime
Maja Design: Cute summer dress - Summertime  Maja Design: Having fun - Summertime 3D
Hvite paljetter Paljetter sølv Sizzix: Mixed Media - Thinlits Dies  Sizzix: Mixed Media #2 Thinlits Dies
Sizzix: Mixed Media #3 - Thinlits Dies Petaloo: Antique Peach - Forget me Nots Petaloo: Teastained Cream - DIY Petites Petaloo: White - Forget me Nots
Prima: White - Art Basics Heavy Gesso Mathia: Grønne blader


Laget av Kirsten Hyde


1 kommentar: