torsdag 22. desember 2016

Klar for jul, i mixed media stil

Mixed media er utrolig gøy og utfordrende. Det er utrolig mange teknikker man kan bruke, og man er aldri ferdig utlært, selv om man har drevet med dette lenge. Det er alltid nye ting man kan alterere, og resultatet blir aldri likt. Mixed media, trenger heller ikke å være en veldig dyr hobby. Hvis man har investert i litt gode malinger og mister, så kan man bruke utrolig mye gamle ting som utgangspunkt. Dette er et eksempel på gjenbruk, og alterering av noe gammelt - en lekebil og masse gamle smykker.Dette er en gammel Jimmy lastebil (fra Gråtass-serien), funnet på en bruktbutikk, som har blitt alterert.


Bilen er først malt helt hvit. Deretter er det limt på deler av gamle smykker, knapper, mikroperler og noen gamle skruer. Etter at limet har tørket, er dette også malt hvit.

Deretter er deler av bilen malt med grønn-blå og blå sprayer.


Blomster og kuler ble limt på.


På lasteplanet er det lagt et lite tre. Rundt basen på treet er det lagt en rund stoffbit, som er bundet på med en liten snor. 
Pakkene på lasteplanet, er laget av Kaisercraft sin Sea Breeze serie. Rundt pakkene, er det brukt bånd, papir og straz bånd. Bak på lasteplanet er det også plassert et lite reinsdyr av tre.

Utstyr brukt:


SOLO GOYA Art Acryl Basic White 100 ml tube Kaisercraft: Sea Breeze Paper Pack Liquitex: Super Heavy Matte Acrylic Gel Medium 
Miniatyr juletrær - 2 str, 4/Pkg 
American Craft: Gold - Microbeads Vatt - Kuler 0.8 cm, 50stk Tredekor - Reinsdyr, hus & juletre,  Strassbånd - sølv, 5 mm bredde 
Bånd - Silver Lurex Ribbon, 3mm  Mathia: Roser m/stilk, 15mm - Lys Blå-Hvit, 48stk 

Laget av Kirsten Hyde

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar