torsdag 12. januar 2017

Mixed media bilde med rust, betong og mose


Hobbykunst har noen kjempesøte rammer inne i MDF. Rammene har oppheng for å henges på vegg, og støtte bak, slik at de kan stå for seg selv. Rammen egner seg godt til å dekorere og male.


Her er rammen malt med lys blå maling. Deretter er det lagt på betongpaste og lasyr (som følger med pasten). Pasten er genial. Betong som smøres på med svamp. Denne blir hard og er god å jobbe med videre lagvis.


Bakgrunnen i selve bildet, er et ark fra Prima sin serie "French Riviera" Prima: Journees De Reves et Aventures. Akkurat dette arket er utrolig fint, og jeg har brukt arket og serien mye. Dette arket var den siste resten jeg hadde igjen.


I bunnen av arket har jeg brukt ulike blå sprayer og stemplet over med målebåndstempler fra Technique Tuesday, Clear Stamps - Measure Up og tekststempel. Det er stemplet med Archival, som er vannfast og ikke blør. Dette er viktig når du jobber med mixed media. Prøv å unngå produkter som forandrer seg når de blir fuktige, også etter at de har tørket. Da kan det du lager skifte utrykk og bli ødelagt når du jobber i lag på lag.


Deretter er det lagt på ulike plast, metallbiter og databrikker som er malt med rustmaling og kobbermaling. Her er det også brukt kobberknapper og litt blomster.Materialer: 

Fotoramme - størrelse 17x13x1.5cm Prima: Journees De Reves et Aventures - French Riviera Chalky Finish - blue grey Kreativ Betong Paste, sett
FolkArt Faux Paint Kit - Moss Prima: Finnabair Art Extravagence Rust Paste Set Technique Tuesday: Clear Stamps - Measure Up Liquitex: Super Heavy Matte
Vintage knapper: Mix Vintage Gold, 9 stk Mathia: Roser m/stilk, 15mm - Lys Blå-Hvit, 48stk 
American Craft: Gold - Microbeads
AM27350
American Craft: Gold - Microbeads 
Ranger: Archival Inkpad - Jet Black
AIP31468
Ranger: Archival Inkpad - Jet Black


Skrevet av Kirsten Hyde

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar