søndag 19. mars 2017

Påskekos med barna


En hver mulighet til å kose meg med ungene i hobbykroken benyttes, og siden det er Påsketid i bloggen begynner vi forberedelsene tidlig. Denne gangen har vi malt helt enkle påskeegg og dekorert disse med øyne, fjær og fargerikt oppheng. Og det er igrunn artig å se hvor mye gøy barna finner på. Sønnen min på 6 skulle IKKE lage kyllinger, så her ble det påskemus, som helst skulle lekes med i stede for å henge til pynt:


Minstejenta på 3 synes det var superstas å lage regnbue-egg, så da var det bare å hjelpe til med rotering av egg, mens hun fikk male en stripe med hver farge. Selv om jeg synes det var superfint som det var, måtte det også her på øyne :)


Tilslutt ble det et par kyllinger også, med fjær som hale, øyne og filtnebb. Til festing brukte vi limpistol. Påskevarene finner dere i nettbutikken på denne siden. Vi er godt fornøyd med kvaliteten på overflaten på eggekartongen med egg, som Hobbykunst har. Overflaten er hverken for glatt eller vanskelig å male på, og det er passe mange egg i en pakke. I tillegg til at de ser ganske ete ut, knuser de jo ikke - genialt. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar