lørdag 10. juni 2017

Betongsmykker med bladavtrykk

Hei og hopp,
her kommer et nytt innlegg med inspirasjon til sommergaver, vennegaver eller kanskje til en på jobben. Nå som våren er på hell og sommeren står for dør er det mange blader som begynner å springe ut, med ulike størrelser og teksturer. En av variantene jeg har laget er inspirert av nettopp dette. Synes blader er vakre, og symboliserer mye fint. Samtidig synes jeg det er kjekt å jobbe med ulike materialer, og ved å ta bladene inn i betongsmykkene samtidig som man dekorerer de med bladmetallene gull, kobber eller sølv, tar man  i bruk tre ulike materialer - tre, betong og metall. Om man i tillegg bruker ei skinn eller lærreim, har man fire naturlige materialer - det synes i alle fall jeg er kjekt.

Det som er utrolig kjekt med disse produktene, er at det ikke koster spesielt mye å skaffe nødvendig utstyr, samt at man kanskje kan bruke endel av det man allerede har liggende, og kombinere med noe nytt. Se ellers tidligere innlegg i bloggen hvor f.eks washitape, sjablonger og kalkmaling har blitt brukt for å pynte smykkene. Selve betongutstyret finner du i nettbutikken under denne adressen.


Se Sissel sitt blogginnlegg her for detaljer om hvordan man går fram for å lage smykkene. I bildet under ser du hvordan jeg har laget låseknuten i nakken. En enkel knute rundt hver tråd holder, da skinn ikke er så glatt. Med en sånn løsning kan man justere inn lengden på smykket ut fra hva man skal bruke det til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar