tirsdag 26. september 2017

Et lite sammendrag fra helgens messe

Da har vi brukt helgen på å være med på messe med butikken, og for en fantastisk helg det har vært :)
Vi deltok på Design By me på varemessen i Lillestrøm, og tilbakemeldingene vi fikk underveis var overveldende positive. Det gjorde godt for slitne kropper å få høre litt godord på veien.


Standen vår var godt besøkt av veldig mange hyggelige kunder som kom innom oss i helgen. 


Hobbykunst delte stand med Poppydesign og det var veldig koselig å få være med på å sette opp en stand som ble så koselig og innbydende.Vi hadde flere minikurs i løpet av helgen, og noe av det som var mest populært var dekorering av julekuler for de små.

Vi hadde også et kurs med leire, og er det noe som er populært blant de små så er det å leke med leire og lage dyr som man kan ta med seg hjem. Denne leiren er myk og god å jobbe med og tørker ganske godt bare på et døgn i luft. Oppbevarer du den i boksen sin, kan du bruke den om og om igjen.


Ivrige kursdeltakere som skal lage seg fugl av leiren vår. 


En kursdeltaker som stolt har laget seg en fugl av leire. 


Vi hadde også med oss leiresett til å bygge små monstre. Disse er utrolig søte og enkle å lage.  Du kan også kjøpe tilbehør som kroppsdeler, hatter og sko i plast til disse leirefigureneSettene heter Funny Friends.Vi hadde også flere demoer og make and take på standen, og her så lager vi julekort med flere av de kule produktene som er fra Rayher.


Her lager vi julekort med bruk av snømann diesen fra Rayher, glitter, gesso og formbar snø .
Julekortet kommer i bloggen senere med fremgangsmåte og fullstendig produktliste. 


Et av kursene var i å støpe smykker med Rayher sin smykkebetong. Disse smykkene blir utrolig fine. Har du lyst til å prøve, finner du startsett her i nettbutikken.  Mer informasjon om smykkebetongen finner du her.


Vi hadde også make and take i snøstjerner med posesett fra Rayher. 
Vi hadde også masse inspirasjon med de nye klokkene som akkurat hadde kommet inn i butikken. Disse gikk fort unna. Inspirasjon med klokkene blogges utover høsten fram mot jul.På messa hadde vi også med oss det supre korkstoffet. Dette er utrolig artig å sy av. Vi hadde med oss to vesker og mange små modeller sydd av korkstoffet.DT Sissel og Poppydesign Vibeke koser seg på messa. 


Vi hadde mye demoer gående. Her er det plannere som vises. Hobbykunst har et fantastisk utvalg av plannere og tilbehør. På messen var det vår norske Poppy planner som var i fokus. Planner og tilbehør fra Poppy design. Dette er vår eneste norske planner og vel verd å ta en titt på.


DT teamet hadde laget masse som ble vist frem på messen for første gang, deriblant denne fantastiske kjolen som DT Kirsten har laget.


Her begynner søndagen og gå mot slutten og standen er (nesten) ferdig pakket ned for denne gang. 

Vi vil gjerne benytte sjansen og takke alle som var innom oss i løpet av helgen, enten på standen vår eller i butikken. Det å stå på stand og møte så mange hyggelige mennesker som vi gjorde i helgen, det var helt fantastisk. Så takk for oss for denne gang - så håper vi at vi sees igjen ved en annen anledning.

Bilder og tekst er av DT teamet til Hobbykunst - Kirsten, Sissel, Camilla og Anita

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar