mandag 19. februar 2018

Nyheter fra Pretty Pink Posh

Hobbykunst har fått inn mange flotte produkter fra Pretty Pink Posh - en amerikansk produsent. De har flotte stempler, dies og haugevis med paljetter. Hobbykunst er eneste butikken i Norge som har tatt de inn og det er gøy at en liten butikk tør å gå helt egne veier og ta inn produkter som ikke har blitt sett i dette landet før! :-)

Jeg vil vise frem fire kort laget med denne flotte hjerte-die'en, tre av de veldig like siden jeg har brukt både die-cuts og "restene" om hverandre.

Første kortet ut er et shakercard (eller ristekort på godt norsk). Her har jeg stanset ut hjertet i rød Bazzill. Bakgrunnspanelet er embosset og farget lett med rød Distress Ink. Så er hjertet stanset ut her også. Rammen rundt er en ekslusiv die og finnes ikke i nettbutikken (var veldig heldig som fikk kloa i disse settene). Bakgrunnen bak hjertet er også farget med rød Distress Ink. Her har jeg brukt både hjerte- og stjernepaljetter. Ordet "you" er maskert fra et stempel fra Your next stamp og embosset i hvitt. Noen hjertepaljetter her og der er eneste pynt.

Panelet er limt på med foamtape slik at det blir plass til paljettene i hjertet. 

Neste kort er dette med farget bakgrunn. Har brukt rød, rosa og gul Distress Ink. Her har jeg brukt de rød negative bitene fra forrige kort og hjertet som ble stanset ut fra bakgrunnspanelet. Har brukt samme stempel og embosset i svart. 

På det siste kortet her har jeg brukt den utstansede rammen og de negative bitene fra bakgrunnspanelet på første kort. Måtte stanse ut et nytt rødt hjerte. Teksten er fra Avery Elle og embosset i hvitt. Rammen er laget med den minste die'en i ramme-settet (har bare flyttet den nederste kanten slik at den passet rundt teksten.

Alle tre kort på linje. Med en slik die er det enkelt å lage flere flotte kort i slengen, bare bruke de utstansede bitene om hverandre :-)

Innsider med tekster fra Avery Elle og Your Next Stamp.

Det siste kortet er et mindre shakercard hvor hele rammen er fylt med paljetter. Var litt vel ivrig her så det ble nesten fullt ;-) Her har jeg da brukt delene fra det siste utstansede hjertet og embosset tekst fra Avery Elle. Denne er bare klippet ut på frihånd.

Massevis av paljetter oppi her. Bakgrunnsarket er fra en arkpakke fra Moda Scrap - Love you to the moon.


Og innside med tekst fra Avery Elle.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar