mandag 12. mars 2018

Minialbum med Kaisercraft sin Wandering Ivy kolleksjon og LDRS dies

Wandering Ivy kolleksjonen fra Kaisercraft er bare nydelig og passer fantastisk godt til både minialbum, kort og layouter. Kolleksjonen har skjønne grønne og blå fargetoner i herlige blomstermønster.


Her er det laget et minialbum. Oppskrift på hvordan du lager et slikt minialbum fra bunnen av finner du i Kirsten sin blogg.


Du kan få kjøpt både enkle ark og hele kolleksjonen. I tillegg er det her brukt Bo Bunny sitt ark - April Calendar, som har søte motiver på den ene siden og fantastisk tremønster på den andre siden. Tagsene i front er laget med  LDRS creative  sin Fancy Rectangles & Layers Die Set. Den lille øyestikkeren er laget med dies fra Allifair Build-A-Card dies.


Det er beregnet 1cm mellom hver side. Det gir god plass til å pynte sidene. Albumet har 4 ark, og blir da 5 cm tykt. Inne i alle sidene er det plass til en tag som er laget med LDRS creative Fancy Rectangles & Layers Die Set. Dette er nok en av mine mest brukte dies, så skal du investere i et sett med dies, så anbefaler jeg denne.Sidene i albumet:

Video av albumet:

Materialer brukt: 


Kaisercraft: Wandering Ivy, 12x12 LDRS: Fancy Rectangles & Layers Die Set, 5/Pkg LDRS: Allifair Build-A-Card dies
LDRS: Grace Build-A-Card Dies  LDRS: Regal Frame Die Set 
LDRS: Dotty Doily Die Set Bazzill: Smoothie - Coconut Swirl
UHU Flinke Flasche - Universal lim, 90 g Limputer, str 5x5 mm, tykkelse 2 mm

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar