Minialbum med Kaisercraft sin Wandering Ivy kolleksjon og LDRS dies

by - 10:00

Wandering Ivy kolleksjonen fra Kaisercraft er bare nydelig og passer fantastisk godt til både minialbum, kort og layouter. Kolleksjonen har skjønne grønne og blå fargetoner i herlige blomstermønster.


Her er det laget et minialbum. Oppskrift på hvordan du lager et slikt minialbum fra bunnen av finner du i Kirsten sin blogg.


Du kan få kjøpt både enkle ark og hele kolleksjonen. I tillegg er det her brukt Bo Bunny sitt ark - April Calendar, som har søte motiver på den ene siden og fantastisk tremønster på den andre siden. Tagsene i front er laget med  LDRS creative  sin Fancy Rectangles & Layers Die Set. Den lille øyestikkeren er laget med dies fra Allifair Build-A-Card dies.


Det er beregnet 1cm mellom hver side. Det gir god plass til å pynte sidene. Albumet har 4 ark, og blir da 5 cm tykt. Inne i alle sidene er det plass til en tag som er laget med LDRS creative Fancy Rectangles & Layers Die Set. Dette er nok en av mine mest brukte dies, så skal du investere i et sett med dies, så anbefaler jeg denne.



Sidene i albumet:

















Video av albumet:





Materialer brukt: 


Kaisercraft: Wandering Ivy, 12x12 LDRS: Fancy Rectangles & Layers Die Set, 5/Pkg LDRS: Allifair Build-A-Card dies
LDRS: Grace Build-A-Card Dies  LDRS: Regal Frame Die Set 
LDRS: Dotty Doily Die Set Bazzill: Smoothie - Coconut Swirl
UHU Flinke Flasche - Universal lim, 90 g Limputer, str 5x5 mm, tykkelse 2 mm

You May Also Like

0 kommentarer