torsdag 12. april 2018

Shakerkort med enhjørninger

Shakerkort er alltid en stor hit, og ganske enkelt å lage. Her er det laget to shaker kort i samme stil som bursdagskortene som er publisert tidligere her hos Hobbykunst.


Her er det brukt det nye søte, prikkete mønsterarket "Glitter dots - Light purple" til Rayher. Prikkene er med glitter! Enhjørningmotivene er 3D klistremerker.Kortene er laget på en hvit kortbase i 10 x 10 cm i hvit kartong. Sammen med mønsterarket "Glitter dots - Light purple er det brukt foil ark i gull. Motiveneer er 3D klistremerker og settet inneholder både 4 enhjørninger og andre motiver. Alle ark er festet med 3D puter for å lage en 3D effekt.


Midtpartiet i mlnsterarket er dieset ut med Fancy Circles Dies fra LDRS.  Det er brukt acetat/plastark under mønsterarket og 3D puter for å lage shaker boks under arket. Disse kortene kan fylles med ulike perler eller paljetter eller halvperler. 


Baksiden er enkelt pyntet med banner, laget av stempel og en blomst. Innsiden er ikke pyntet, da kortene er helt enkle og er tenkt brukt i forbindelse med barnebursdag.


Se også annen enhjørninginspirasjon fra Hobbykunst:

Enhjørning i tre


Enkle enhjørningkortLaget av Kirsten Hyde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar