torsdag 2. august 2018

Ut på tur med Huldra og ryggsekk - med mal

Jeg har igjen lekt meg litt med Huldrastemplene. Det slo meg at jeg synes de to stemplplatene med jakt og fiske var spesielt fine for våre norske forhold, så derfor ville jeg lage noe ut av de. 

Resultatet ble en liten gaveboks, laget av to 12x12 inch ark som er ganske nye i butikken: 
Penelope Dee: Etiquette - Noteable. Arket er brukt på begge sider.


Ryggsekken er laget etter eget design, malen på denne finner du nederst i bloggposten.God tur merket er laget med stempel fra Huldra designstudio sin stempelplate Huldra - Jakt. Jeg har tatt på litt Uhu lim for å gjøre det sorte i "God tur" litt mer blankt. 


God tur stempelet er dieset ut med sirkel dies fra settet Fancy circles fra LDRS creative. Her er det brukt en kantsaks fra Fiskars til å lage den sorte kanten rundt sirkelen. Dette er en teknikk jeg har brukt i omlag 15 år. Disse kantsaksene er suverene i bruk og er noe av min beste investering noensinne. Alt er montert med 3D puter for å få litt 3D effekt.


Boksen romer en kvikklunsj og litt andre overraskelser om man skulle ønske det.Langs kantene og som stropper er det brukt den andre siden av arket for å få litt kontrast og et annet mønster.


4 kommentarer: