fredag 13. januar 2012

Kursholder Hege Haugland NIlsen - En presentasjon!

Hege Haugland Nilsen

Hege er en dreven og allsidig scrapper og kortlager, og hun har drevet med denne hobbyen i 12-13 år. Siden den gang har hun deltatt på mange kurs for å lære teknikker og ulike stilarter innen for denne hobbyen. Hun har gått inn for å få sin egen stil som er detaljerike albumsider ofte med forskjellige mønsterark, maling & spray og pynt som forteller historien til bildet/bildene.

Hege sier selv...

"Jeg bruker lang tid til å tenke ut detaljer på albumsiden, og ønsker å underbygge selve bildet i form av elementer på siden. Albumsiden skal fortelle en historie, og alle detaljene rundt selve bildet skal underbygge denne historien. Jeg liker å gjøre layouten spennende slik at man kan se på den mange ganger og oppdage nye ting. Jeg bruker i utgangspunktet alt som kan kjøpes innen scrapping, men også dra inn andre elementer fra søm, strikking, brodering, tegning og annet. Blant annet så kan emballasjer bli vakker pynt!"

Videre så forteller Hege at hennes viktigste rolle som kursleder er å inspirere kursdeltakerne til å tenke utenfor sin "boks", og legge på flere elementer uten å dra oppmerksomheten bort fra bildet. Scrapping er en topp hobby og den kan være skapende som ren terapi, sier hun.

Hege er ikke bare kursleder hos HOBBYKUNST, men også på designetamet. Hun inspirerer alle rundt seg med hennes herlige vesen, og vi har fått masse positive tilbakemeldinger på kursene hennes! Vi gleder oss til masse kurs fremover, og ønsker du kurs med Hege kan du ta en titt på vårt kursprogram!

Her kommer et lite knippe av LO'er som Hege har laget og som henger i butikken vår i Vestby...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar