Designteamet vårt

by - 13:51

HOBBYKUNST er heldig som har et fantastisk kreativ team, og jentene jobber hardt for å inspirere våre følgere og kunder. Vårt designteam består av...

Våre to teamledere...


Sissel Anita Kjølstad, opprinnelig trønder, men nå bosatt på Langhus i Akershus. Denne dama lager alt fra kort, brettekort, betongstøping og såpelaging. Hun er et kreativt unikum med ustoppelig produksjon, enten det er til Hobbykunst eller som håndlagde gaver til venner og familie.


Kirsten Hyde er ei dame som er rå på 3D-prosjekter og mixed media. Ingen utfordringer for liten, og hun tar dem på strak hånd. Du kan se de flotte bidragene hennes både her i bloggen og i lokalene våre på Karihaugen, og det er vanskelig å ikke bli imponert over hva denne dama lager.


Designteam...
Cathrine Rabben er ram på de enkle og fine kortene. CAS kort med sterke farger og søte motiver er det som ofte kjennetegner hennes prosjekter. Hun fargelegger og bruker ofte kjente amerikanske stempelprodusenter, i tillegg til unik bakgrunner hun lager selv.Linda Hjemgård lager utrolig mye fint i lag på lag. Hun er kjent for eksplosjonsboksene sine, med mye detaljer, men hun kan også fargelegge med copics og lage de herligste "clean and simple" kort.


Helle Knutsdatter lager alt fra 3D til kort og mixed media og er en dreven scrapper. En mester på å bruke vårt eget stempeldesign, og setter sammen de utroligste kombinasjoner med tekster og motiv.


Annika Sylte er kunstneren vår som kreerer de flotteste tegninger med blyant, og de vakreste bilder med akrylmaling og akvarellmaling. Hun er virkelig en mester til å tegne, og varemerket hennes er blant annet portrett med øyne som ser fotografert ut.


Elin Venge er helt rå på fargelegging enten det er "no-lines" eller med linjer. Hennes stil er nok mest "clean and simple", men denne damen klarer også å lage ting med lag på lag. Elin har lenge vært designer for Ett Trykk, så det er nok mange som kjenner henne derfra.Anita Lorentzen er en sprudlende dame som er utrolig kunnskapsrik og lager mye forskjellig. Anitas stil? Vel, denne damen lager alt, og hun er en mester på blomsteroppsett, bakgrunner og mønsterpapir. Hvor hun tar kreativiteten fra, det vet ingen, men en utfordringer aldri for liten for denne dama. 

Andre hjelpere som du ofte 
ser på HOBBYKUNST er...Janne F Langård er hovedansvarlig for Huldra Designstudios egen Facebook-side, i tillegg til å ha med asvaret for HOBBYKUNST's utfordringsgruppe på Facebook sammen med Helle. Ikke bare er hun pliktoppfyllende, men hun er også utrolig kreativ innenfor papirhobby.


Og så har vi Kristin da, eier av HOBBYKUNST's sin "støttekontakt" og kreative idemyldrer. Denne damen har så mange ideer, at vi må notere fortløpende ellers går alt i glemmeboka. Stiller alltid opp under arrangementer, og er super på å motivere.

HOBBYKUNST's eier og samarbeidspartner...


Og så har vi jentene bak da, Vibeke til venstre som eier Poppydesign og Connie til høyre som eier HOBBYKUNST. Disse to damene deler lokaler på Karihaugen, og samkjører driften av nettbutikkene. Sammen har de merkevaren Huldra designstudio som produserer egenproduserte produkter som til nå er stempler og emaljekopper. Men, du skal ikke se bort i fra at det kommer mer fra disse to jentene etterhvert. Begge er utdannet grafiske designere og illustratører, og de har en lidenskap for det kreative. Sammen blir de sterke, sammen blir de mer kreative og sammen blir de mer skravlete og iderike...

You May Also Like

0 kommentarer