Bladgull lek!

by - 13:00


Connie har laget kort med bladgull, acetate og Unity stempel!

Fremgangsmåten:

Bakgrunnen er laget med Magic Marble maling som er en oljebasert maling som har utrolig mange bruksområder. Her har jeg brukt malingen på papir, og det er en enkel teknikk som skaper de vakreste bakgrunner. Magic Marble bakgrunn lages ved å ha vann i et lite karr som man drypper malingen oppi. Bruk ca 2-3 farger, og bland fargene til et marmorert møster med en trepinne. Dypp så papiret ditt oppi malingen, og du får en vakker marmorert bakgrunn. Bakgrunnen tørker raskt, og den er klar til bruk på ca 10 min.

Motivet er fra Unity stamp og selve motivet er stemplet med sort StazOn blekk på gjennomsiktig papir, også kalt acetate. La motivet tørke mens du klipper ut et dobbeltsidig limark i riktig størrelse, og legg limarket på den siden du har stemplet. Motivet blir da speilvent, så det er ikke alle motiver som egner seg! Når du har lagt på limarket, så påfører du bladgullet. Du kan både bruke bladgull ark eller et mikset bladgull i forskjellige farger.

Swirlene på venstre side er laget med noe som heter "design adhesive". Dette er en rubons som blir klissete når du rubber den på bakgrunnen og som du så kan påføre forskjellige medier som bl.a. bladgull, perfect pearls, embossing eller liknende. På dette motivet har jeg brukt bladgull i samme farger som selve motivet.

Vi håper at dette inspirerer til masse kreativ lek med både Magic Marble og Bladgull :-) Vis oss gjerne dine kort på våre Facebooksider her!

You May Also Like

1 kommentarer

  1. Herlig og inspirerende blogg.

    Holder på med et klokke prosjekt her,og søkte etter litt hjelp på nettet,da fant jeg dere:)

    Kommer snart igjen:)

    Klem Linda:)

    SvarSlett