mandag 8. juni 2015

Pocket letter - en liten introduksjon


Pocket letters har tatt av i utlandet, men så langt har jeg ikke sett dem i Norge. Dette er en kort introduksjon til Pocket letters. Pocket letters blir laget for å byttes med andre scrappere. De inneholder kort med en hilsen og lommer med litt pynt.
Dette Pocket letteret som har fått på seg magebelte. Papirer er fra Prima. Teksten er fra Kaisercraft.
Etter å ha fjernet magebeltet, kan man brette ut "Lommebrevet". Alle kortene i lommene er ATC størrelse (2,5 x 3,5 inch).
Her er det brukt gamle ark (fra salget tidligere i år) fra Prima ark for å lage bakgrunnene til ATCene. De små klistremerkene i ATCen som er øverst til høyre er de nyeste herlige klistremerkene som ligger inne i nettbutikken. Disse er kjempesøte og utrolig morsomme å jobbe med. Klistremerkene er festet på en plastplate, slik at de enkelt kan taes av og brukes av mottakeren. I lommen øverst i midten har jeg lagt i litt washitape og pynt i tre. I de andre lommene, har jeg lagt i en pose med halvperler, sommerfugler, fugler, en trekrone, glassperler. bånd og blonde, korker og blomster. All pynten kan lett fjernes fra plastlommene og brukes av brukes av mottakeren.

Plastlommene som brukes til disse prosjektene er A4 størrelse med 3x3 lommer (2,5 x 3,5 inch). Hvis du bytter og samler på slike Pocket letters, kan du fint samle dem i en ringperm. Dette er de samme plastlommene som brukes til å organisere samlekort. Disse plastlommene selges på leketøysforetninger.
Pocket letter - video forklaring.

1 kommentar:

  1. That is an extremely smart written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

    SvarSlett