fredag 8. april 2016

Minialbum med boks med Prima sin French Riviera kolleksjon

Hobbykunst har fått inn en av mine favorittkolleksjoner fra Prima denne våren, French Riviera. Her er det laget et minialbum med tilhørende boks i denne serien. Kompassboks til minialbum

Siden serien er en "sjøserie" har boksen fått form som en kompassboks. Jeg har også laget en liten kikkert som ligger over boksen.


Selve kompassboksen er laget som en firkantet boks med to rom, en til selve kompasset og en til minialbumet. Lukkingen til boksen er laget med Kaisercraft sine håndtak og Tim Holtz sin strikk. Håndtakene er fra en gammel skuffeseksjon. Hjørnene i toppen er fra Kaisercraft.


Selve vinduet i kompassboksen er laget med en halv delbar kule fra Rayher. Blomster i lokket er fra Prima - Vieille ville, fra French riviera. Bokstavene på boksen i gull er kuttet ut med silhouette i klistreark og så er det hatt decofoil over klistrearket med bokstaver. 


Den "antikke" kikkerten er laget etter eget mønster av bazzill og gullark. .


Det er montert linser i form av store glasshalvperler i forkant av kikkerten. Dette gjør at kikkerten fungerer. 


Boksen her har to forskjellige rom. Det øverste rommet er selve kompassboksen. Kompassnålene er gjennbruk fra en gammel klokke. Kompassnålene snurrer rundt. Diecuten av kompasset er laget med en dies fra Kaisercraft. Det er pyntet med blomster of små bilder fra Prima sin blokk med akvarellark med motiver. Disse motivene er malt med akvarellfarger før de er klippet ut og brukt som pynt.


Den største boksen skjuler minialbumet.


Minialbumet er i likhet med boksen laget fra bunnen av, Boksen og minialbumet er bygget av papp og bazzill.


Minialbum


Minialbumet er laget med fem sider, men har mye utbrettsider og tagger. Du kan finne metallhjørner til minialbum som dette fra Rayher. Det er brukt Prima sin French Riviera serie i hele minialbumet. Det er brukt mye mixed media på sidene. Bildene her er tatt i California.


I bakkant av bildet er det brukt noen gamle stempler fra Prima og små motiver fra Prima sin blokk med akvarellark 


Bildet er fra Long Beach, tatt fra Queen Mary (en gammelt cruise skip). Ark er lagt lagvis og det er brukt gullfolie som effekt på arkene.Det blå treverket er papir fra kolleksjonen. Filmrullen er en bit mes washi tape.


Innimellom albumsidene er det lagt inn noen enkle tags.


På taggen øverst i bildet, med bilde av Hollywood i solnedgang, er det lagt tekst med gullpapir. Teksten er kuttet ut med Silhouette. 


Stjernen på bildet er fra Hollywood boulevard. Stjernene på denne gaten er fulle av navn fra kjente skuespillere. Jeg tok bilde av en stjerne uten uten navn og skrev på egen tekst. Her er det også brukt Finnabair sine produkter på siden, blant annet med små perler.


Mye av bildene i albumet er kunstbilder, tatt i hagene til ulike kunstnere i California.


På denne siden er ark lagt lagvis med bilde og blomster. Bildet av hattene er fra et gatemarked.


Det er også laget tags som er lagt innimellom sidene.


Her er det lagt inn små biter av Rayher sin fantastiske glittertape. Her er det brukt hvit glittertape. No.1 skiltet er et bilde tatt i maskinrommet på cruise skipet Queen Mary (Skilt som egentlig hører med til en tekstveiledning på hva de ulike delene i maskinrommet er).


Enjoy the Journey er dies som er dieset ut i mosegummi og papir. Mosegummien er lagt under papiret for å skape høyde på teksten.


Denne siden er laget, med ulike lag av ark, decofoil og noen av Finnabair sine mixed media produkter. Bildet viser en kaktus i full blomst. Kaktusen ble funnet ute i en park.


Siste siden er også enkel, men bygget opp lagvis med ark og bilder.


Minialbum med kompassboks - film
Lagt inn av Kirsten Hyde
1 kommentar: