tirsdag 4. oktober 2016

Betongpaste, mosemaling og rustmaling - gi nytt liv til gamle ting

Hobbykunst har fått inn ny betongpaste. Denne har en fantastisk konsistens og er super sammen med Folk Art sin mosemaling og rustmaling. Her er det testet ut en kombinasjon av alle tre produktene.Rammen er funnet som en rest etter et loppemarked. Den var i utgangspunktet slitt og gammel, men hadde litt herlig snirklete mønster. Betongpasten kom sammen med noen svamper, som kan brukes til å spre pasten utover. Pasten blir finest hvis man sprer den utover med svamp på ting som dette. Pasten har en fin struktur som kommer tydelig frem ved bruk av svamp. Skyll svampen rett etter bruk, før pasten tørker. Dermed kan du bruke den igjen neste gang du bruker pasten.


Canvaset som er brukt her, er 10x10cm. Canvaset er dekket med betongpasten. Når pasten var tørr, er det brukt som er spredd litt ulike steder omkring på canvaset. Mosemalingen er påført med svamp. 
Hjertet er klippet ut sort papp. Så er dette malt med rustmalingen. Den mørkebrune rustmalingen ble påført med svamp. Før malingen var tørr, ble de lysebrune rustmalingen påført klattvis her og der med svamp. Malingene ble påført, vått i vått.Utstyr brukt:

El Greco: Artist Canvas - Lerret 10x10cm Liquitex: Super Heavy Matte Kreativ Betong Paste FolkArt Faux Paint Kit - Moss
FolkArt Faux Paint Kit - Rust

Laget av Kirsten Hyde

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar