søndag 12. februar 2017

Adventure is out there - en Prima globus

Rayherkulene kan brukes til så mangt. Her er det bygd en globus av en av kulene.  Her er det også testa ut noen av Prima sine helt nye og fantastisk fine kolleksjoner. Her er det bare å glede seg til de kommer inn i butikken.


Støtten til globusen er bygd av en gammel lysestake. Til denne er det festet en trebit som er formet som en tynn halvmåne. Det er laget et lite hull i topp og bunn av kulen. I hullene er det skrudd fast en Tim Holtz Hitch Fasteners. Det er denne som er festet i trerammen. 


Trerammen har blitt dekket med Prima ark i brun og kobber.På toppen av globusfestet er det festet en dørknott. Denne er malt i brunt og kobber for å passe til resten av globusfestet.


Teksten, "Adventure is out there", er skrevet ut i klistreark med Silhouette. Teksten er klistret på kulen og deretter er det brukt folie. Folien klistrer seg til klistrearket.Sommerfuglene er klippet ut av et gammelt Prima ark. 


I bunnen av globusen ligger det mye ulike Prima blomster.


Koffertene er laget av ark fra Prima sin helt nye serie "Wild and Free". Hobbykunst får snart inn helt nye Primakolleksjoener. Det er bare å glede seg.Koffertene er eget design. Skateboardet er et lite lekeskateboard, som er hvitmalt. 


Den lille hunden i bunnen er en hvitmalt lekehund.


Lysestaken er først malt brun, så har den fått litt kobbermaling her og der.


Laget av Kirsten Hyde

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar