onsdag 2. august 2017

Små tags i mixed media stil

Det er alltid behov for små tags, som kan festes på gaver eller brukes som en liten hilsen. Her er det laget et sett med enkle tags i miced media stil.


Alle tagsene har bakgrunnsark fra Bo Bunny. Så er det brukt hvit Bazzill som bakgrunn for mixed media. Bakgrunnene er først stemplet med linjal og filmstripe stempel fra Technique Tuesday. Deretter er det brukt egenlaget stensil med sirkler og gesso. Når gessoen er tørket, er det brukt Bloom Spray fra Prima.


Alle tagsene er pyntet på forskjellig vis. Noen har paljetter, noen med Mathia blomster og blader. Noen har trekanter fra et banner bånd. På mange av tagsene er det også brukt egenstøpte leire figurer, laget med hvit leire. Her er det brukt stjerne og svirle form fra Martha Stewart, men det finnes også et utall av andre former man kan bruke. Det er også laget egen form som det er støpt i. Formen er laget av en gammel tretråsnelle med tråd. Det er morsomt å lage støpeformene selv. Husk da at du ikke har anledning til å støpe og lage former av en del ting som feks ferdige Prima produkter eller Martha Stewart produkter. Lag heller former av feks gamle trådsneller, gamle nøkler, gamle spillbriller og gamle beslag. Utstyr brukt:

Strassbånd - sølv, 2.7 mm bredde

Laget av Kirsten Hyde

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar