Hvem har rett og hvem er vrang - en tag med litt humor

by - 10:00

Her har jeg laget en skikkelig gladtag til en strikkeglad dame. Denne tagen passer perfekt på en liten gavepose med garn eller på en pakke med strikkede grytekluter i litt freshe farger. Glaarkene er fra Doodlebug: Happy Hour - Sweet Summer og Catching A Wave - Sweet Summer


Teksten "Hvem har rett og hvem er vrang" er et av de mest fantastiske utrykkene jeg har hørt om i strikkeverdenen. Stempelet er fra Papirdesign og heter Strikkegal. Strikkemønster på bakgrunnen er laget med stempel fra samme stempelplate. Blomster er rester.


Formen til tagen i toppen er laget med LDRS dies fra settet -  Fancy Rectangles & Layers Die Set. Bare toppen av tagen er dieset med diesen.


Ellers er det brukt LDRS dies fra settet Regal Frame Die Set for å kutte selve motivet og Rayher sin Spring Wreath dies for å lage sirkelen i bakant.


You May Also Like

1 kommentarer

  1. Jeg har også kjøpt «Strikkegal» fra Papirdesign og dette var et fantastisk tips til hvordan tekstene på arket kan brukes:) Nydelig tag og elsker at den er i gult. Tusen takk, Kirsten!

    SvarSlett