lørdag 22. september 2018

Hvem har rett og hvem er vrang - en tag med litt humor

Her har jeg laget en skikkelig gladtag til en strikkeglad dame. Denne tagen passer perfekt på en liten gavepose med garn eller på en pakke med strikkede grytekluter i litt freshe farger. Glaarkene er fra Doodlebug: Happy Hour - Sweet Summer og Catching A Wave - Sweet Summer


Teksten "Hvem har rett og hvem er vrang" er et av de mest fantastiske utrykkene jeg har hørt om i strikkeverdenen. Stempelet er fra Papirdesign og heter Strikkegal. Strikkemønster på bakgrunnen er laget med stempel fra samme stempelplate. Blomster er rester.


Formen til tagen i toppen er laget med LDRS dies fra settet -  Fancy Rectangles & Layers Die Set. Bare toppen av tagen er dieset med diesen.


Ellers er det brukt LDRS dies fra settet Regal Frame Die Set for å kutte selve motivet og Rayher sin Spring Wreath dies for å lage sirkelen i bakant.


1 kommentar:

  1. Jeg har også kjøpt «Strikkegal» fra Papirdesign og dette var et fantastisk tips til hvordan tekstene på arket kan brukes:) Nydelig tag og elsker at den er i gult. Tusen takk, Kirsten!

    SvarSlett