Testing av Finnabair's Opal Magic malinger

by - 10:00

Har du prøvd ut de nye Opal Magic fargene til Finnabair? Det er i alt 8 farger. De er helt unike ved at de har en farge når du maler på lys bakgrunn og en helt annen farge når du maler på mørk bakgrunn. Malingene er akryllfarger og er ganske tykke. De er supre til å male forskjellige medier som metall, over gesso og på blomster.

Her er det pyntet et lite lerret (10 x 10cm) for å teste ut fargene på mørk bakgrunn. De samme fargene brukt på lys bakgrunn kan du se i denne bloggposten.



Framgangsmåte

Her er det brukt en linjal stensil fra Tim Holtz og gesso for å lage struktur på bakgrunnen på lerretet. Så er det limt på blomster og metalldeler fra en gammel skrivemaskin og datamaskin. Limet som er brukt for feste metallet og blomstene er Liquitex sitt super Heavy matt medium.

Deretter er alt malt sort med sort gesso, Når maling og lim er tørt, er det tørrmalt effekter med Opal Magic fargene. Den fargen som er på malingen når du åpner boksen, er fargen du får når du maler på lys bakgrunn, Når du maler på sort bakgrunn, endrer fargene seg helt. Tørrmaling krever litt øvelse for å få det pent. Husk du skal ha veldig lite maling på penselen.



Tørrmalingen dekker deler av de ulike strukturene på lerretet, og hver farge er kun brukt på et lite område.


Tilslutt er det lagt på litt bling og glitter.



Utstyr brukt:


El Greco: Artist Canvas - Lerret 10x10cm Prima: Finnabair Art Basics Mixed Media Essentials Liquitex: Super Heavy Matte Acrylic Gel Medium Prima: Opal Magic Yellow/Blue - Art Alchemy Acrylic Paint
Prima: Opal Magic Blue/Gold - Art Alchemy Acrylic Paint  Prima: Opal Magic Rose/Gold - Art Alchemy Acrylic Paint Prima: Opal Magic Violet/Gold - Art Alchemy Acrylic Paint Prima: Opal Magic Violet/Green - Art Alchemy Acrylic Paint
Prima: Opal Magic Green/Gold - Art Alchemy Acrylic Paint



Dette er demo av fargene som Kirsten filmet på CHA denne våren 
(filmet og utgitt med tillatelse av Finnabair)





Lagt inn av Kirsten Hyde

You May Also Like

0 kommentarer