onsdag 14. desember 2016

Søte julekuler med bruk av dies

Vi nærmer oss jul. Dersom man skal lage noen julegaver, så har man ikke så veldig mye tid. Dette er en julekule som det går ganske kjapt å lage. Det er brukt en granbarkvist, litt små kongler og noen herlige fugler for å pynte en julekule på 12 cm. I tillegg er det her bygd et lite fuglehus. Huset er bygget av Rayher sin fuglehus dies, og bygd i 3D ved å lime en strimmel med papir mellom to diecuts. Superenkelt å lage.


I tillegg er det laget noen julestjerner ved å bruke Rayher sin julestjerne dies. Det er limt litt glassglitter i midten av blomsten for å danne selve blomsten på julestjernen (det røde/hvite er egentlig fargede blader).


Her er det brukt Rayher sin snøpenn og gesso enkelte steder for å lage snøeffekt. Det er strødd glitter i gessoen og snøpennen, mens malingen var våt. Det skaper en fantastisk glitrende snøeffekt.


Materialer:

 Delbare kuler m/åpning, str 12 cm  Rayher: Grankvist med snø, 20cm  Polyresin - Hvite fugler, 2/Pkg  
Kongler - Shabby Chic, 120 gr
Maja Design: 6x6 paper pad - Home for the Holidays 
Scrapbooking paper: Glitter, white Rayher: Snow-Pen 30ml Glitter, extra fine, PET, white, Bottle 20 ml
Liquitex: Super Heavy Matte Acrylic Gel Medium Crafter's Companion: Festive Flake dies, 1/Pkg Rayher: Christmas star - Dies Mathia: Roser m/stilk, 15mm - Hvit, 48stk
Mathia: Grønne blader 25mm - 50stk Prima: Gold Rush - Art Ingredients Glass Glitter Dina Wakley: White - Media Gesso  
Winter birdhouse - Dies, str 7x8.5 cm

Laget av Kirsten Hyde

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar