tirsdag 30. mai 2017

Barnehobby - monster


Av relativt nye produkter i nettbutikken for barn, har vi Cilk Clay og Foam Clay. Forskjellen på de to er at førtsnevnte er av typen som man ser på bildet over som er rosa, med isoporkuler i. Foam Clay tilsvarer den blå på bildet over, og er en matt ensartet leire. 

Dette er helt geniale produkter, som er gøye å bruke både som liten og stor. Først startet jeg med å lage det rosa monsteret. Dette er laget ved at man fester Cilk Clay utenpå et isoporegg, for så å begynne å utforme de ulike detaljene. Leiren hefter godt til isopor, og figuren som helhet blir overraskende lett. Etter litt fikk jeg selskap av 3 åringen, som har laget det blå monsteret. Med litt hjelp til å porsjonere ut mengde leire, trilet hun kuler og diverse detaljer. Seksåringen i huset ville såklart også delta, og han klarer å lage det meste selv, så lenge tolmodigheten holder.  Et bytte av farger var opplagt, og resultatet ble et orange/gult monster. Det er mange fine farger å velge mellom, men det anebefales på det sterkeste å kjøpe noen farger av begge typene. Kombinasjonen av leire som er matt og blank påvirker helt klart totalinntrykket av figurene. Mer om dette i neste blogg-innlegg for barn :)

Under er familien samlet for avfotografering. Enkelte monster "var litt mindre fornøyd" med å måttes stille for fotografering enn andre :) Leira tørker raskt og var  klar til lek allerede neste dag.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar