søndag 19. november 2017

Gavekurv med mal

For en tid tilbake fikk jeg en liten utfordring: "Bruk så mange Rayherdies du kan på et prosjekt". Siden det snart er jul, har jeg kombinert utfordringen med noen av de fine juledisene til Rayher og en liten gavekurv. Gavekurven er superfin til både "den lille gaven", gavekort eller til litt sjokolade.


Arkene som er brukt er ikke tradisjonelle julepapirer. Papirene er fra blokken Shell Rummel - Bloom Beautiful. En blokk, med fantastiske søte papirer i blå, grønn, hvit og sølv med fjær og blomster. 


Jeg fant fram alle Rayherdiesene jeg hadde som var juleinspirert, og satte i gang å diese ut.Kurven ble satt sammen av to sidestykker (se mal under), og hanken ble satt på. Det er brukt en Tim Holtz stensil og gesso under diecutsene for å skape litt effekt.Det er dieset ut herlig snømann, granbar, julestjerne, sirkel og fuglehus med grener.


Diesene er limt på med 3D puter for å skape 3D effekt. 


Utstyr brukt:


Bazzill: Fourz - Avalanche Shell Rummel - Bloom Beautiful UHU Flinke Flasche - Universal lim, 90 g Prima: White - Art Basics Heavy Gesso
Rayher: Snowman set - Dies Rayher: Spring Wreath - Dies, str 1-6.5 cm Winter birdhouse - Dies, Rayher: Christmas star - Dies
Rayher: Fir cone and branch - Dies


Laget av Kirsten Hyde

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar