Julekalender 18. desember - Kreativ innpakning av gavekort

by - 09:00

Det gies mye gavekort til jul. Dette kan være gavekort på butikker eller gavekort på personlige ting - som gavekort på barnevakt, hus eller bilvask. Ofte er det fint å lage en litt kreativ innpakning til gavekortene. Hobbykunst sine designere har her laget et lite knippe av inspirasjon til ulike innpakninger av gavekort. 


Kirsten

Jeg har laget en hatt med noen av Prima sine kolleksjoner. Fjærene er fra arket  Grace - Rose Quartz Rose Gold Foiled

Det utvendige av hatten er laget med Prima sitt ark: Into The Wild - Wild & Free FoiledInnsiden av boksen er pyntet med Prima sitt ark: Little Love Notes - Love Clippings Foiled.
Sissel Anita

Jeg har kuttet til en stripe med kartong som er 3.5" x 12" Jeg har ikke brukt hele lengden, men bretter så den delen som gavekortet ligger i er litt lengre enn selve gavekortet. Har brukt en rund punch og kuttet ut en bit så det skal bli enklere å ta ut gavekortet. Limer på papir på innsiden før man limer. Har brukt juleark fra Maja design og Rayher dies til pynt. 


Anita
Connie

https://www.hobbykunst-norge.no/vaare-produkter/nettbutikk-navigering/kort--scrapbooking/dekoreringsartikler/tags--papirposer/rayher-tags-with-bags-6-stk-2-storrelser

https://www.hobbykunst-norge.no/vaare-produkter/nettbutikk-navigering/kort--scrapbooking/dekoreringsartikler/tags--papirposer/rayher-tags-with-bags-6-stk-2-storrelser

Enkelt kort med fargeleggingsmotiv fra Whipper Snapper, Rayher bord dies
og liten konvolutt med tags som er limt inni! Denne er faktisk et
produkt som kommer som du ser på bildet kraft konvolutt med hvit tag!

Denne finner du her!


Heidi
You May Also Like

0 kommentarer