torsdag 22. februar 2018

Babykort med annerledes bruk av dies

Babykort er alltid aktuelt. Her er det brukt et standard sett med dies fra LDRS creative, på en litt utradisjonell måte, for å lage noen søte babykort. Dies er dyrt, men noen gode sett, som kan brukes på flere måter er et godt utgangspunkt.

Her er det laget fire guttekort med dies og ark fra Maja design sin nye Celebration serie.Baby - body kort


Kortet er laget med Maja Design sitt ark Entertainment. Diesen som er brukt her er fra settet Fancy Rectangles & Layers Die Set fra LDRS creative.  Kragen er laget med sirkel dies fra settet Fancy Circles Dies fra LDRS creative.


Sirkelen i midten er også laget med dies fra settet Fancy Circles Dies fra LDRS creative. Det lille dyret som er motiv i front er et lite 3D klistremerke fra det utrolig søte settet Stickers - Animal Farm.


I bakkant er sirkelen stanser ut med dies fra settet Fancy Circles Dies fra LDRS creative. Det lille treet er også et klistremerke fra Stickers - Animal Farm.


Baby - kommodekort


Dette kortet er laget som et vanlig høyt kort. I bunnen er beina laget med å diese ut midten av bunnen med settet Fancy Rectangles & Layers Die Set fra LDRS creative. Dyrene er 3D klistremerker fra settet Stickers - Animal Farm.
Kommodehåndtakene er laget med deler fra Strassbånd i sølv


I bakkant er sirkelen stanser ut med dies fra settet Fancy Circles Dies fra LDRS creative. Det små dyrene er også et klistremerke fra Stickers - Animal Farm.


Baby - smekkekort


Dette kortet er laget ved å lage sirkel av to halvsirkel dies og lage krage i toppen. Her er det brukt dies fra settet Fancy Circles Dies fra LDRS creative


Lp\ommen i forkant av smekken er laget med LDRS dies fra settet Fan-TAB-ulous, Arket er Maja Design sitt ark Entertainment


I bakkant er sirkelen stanser ut med dies fra settet Fancy Circles Dies fra LDRS creative. Det lille treet også et klistremerke fra Stickers - Animal Farm.


Baby - barnevognkort


Det finnes mange barnevogn dies. Her er det brukt en sirkeldies fra settet Fancy Circles Dies fra LDRS creative. Det er klippet vekk en sirkelsektor/ kakestykke av sirkelen, slik at det danner en enkel vogn. 


Det er så satt på noen hjul. Jeg har brukt noen gamle knapper og metallpynt her. Arket er Maja Design sitt ark EntertainmentI bakkant er sirkelen stanser ut med dies fra settet Fancy Circles Dies fra LDRS creative. Den lille blomsten er også et klistremerke fra Stickers - Animal Farm.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar