Utfordringen: 10 kort, 10x10cm, et mønsterark og stempeltrykk

by - 14:06

For noen uker siden fikk jeg tak i de fantastiske stempleplatene fra Huldra design. Dette er nye norske stempler som virkelig gir et kikk av positivitet og glede. Jeg ble så inspirert av stemplene at det ble et sett med 10 10x10 kort og det ble dermed sparket i gang en utfordring. Du kan se hvordan du kan delta i bunnen av innlegget.


Jeg brukte kun et mønsterark på alle kortene og på boksen tilsammen. Det er dette som kalles "One sheet wonder" på utenlandske sider.  Her har jeg brukt arket det utrolig søte arket - Counting sheep - fra doodlebug som mønsterark. Dette har sauer på forsiden og blomstereng på baksiden. Slike ark er gode å bruke på One sheet wonder kort, fordi du da får du forskjellige mønstre selv om du bare bruker et ark.


Alle kortene jeg lagde her er ulike. Jeg har kun brukt stempler fra Huldra designstudio.



Kortene


Velg gleden er stempel fra stempelplaten Huldra - Brushtekst. Den runde diesen er fra settet Fancy circles fra LDRS creative. Her er det brukt grønn kartong i bakkant, embosset med en gammel embossingfolder fra Sizzix. Bladet, er en dies jeg har brukt mye fordi jeg liker formen på bladet så godt. Den er fra settet Grace Build-A-Card Dies fra LDRS creative.


Dette kortet er laget med stempeltrykk fra stempelplaten Venner 2 fra Huldra designstudio. Banneret er dieset ut med dies fra Fancy Rectangles & Layers Die Set fra LDRS creative. Det er distresset i kantene på banneret med distress oxide - broken china.


Her er det brukt stempeltrykk fra stempelplaten Huldra - Rampestreker fra Huldra designstudio. Dette er stemplet på Vellum med sort StazOn. 


Her er det brukt stempeltrykk fra stempelplaten Huldra - Venner 1 fra Huldra designstudio. Den runde diesen er fra settet Fancy circles fra LDRS creative. Den grønne sirkelen er laget med dies fra Rayher: Spring Wreath.


Stempeltrykket er fra stempelplaten Huldra - Ut på tur Clear stamps - fra Huldra designstudio. Banneret er dieset ut med dies fra Fancy Rectangles & Layers Die Set fra LDRS creative. Det er distresset i kantene på banneret med distress oxide - broken china. Her er det også brukt mønstersaks for å klippe kantene på mønsterarket og den grønne bazzillen. Dette er en fantastisk måte å få frisket opp kantene uten å bruke dies.


Teksten med lev enkelt er stempel fra stempelplaten Huldra - Brushtekst. Banneret er dieset ut med dies fra Fancy Rectangles & Layers Die Set fra LDRS creative. Det er distresset i kantene på banneret med distress oxide - broken china.


Teksten på kortet er fra stempelplaten Venner 1, fra Huldra designstudio.


Stempeltrykket er fra stempelplaten Ut på tur fra Huldra designstudio. Kanten på gresset er dieset ut med kantdies fra Rayher: Snowflake border. Treet er en Rayher dies: Winter birdhouse.


Her er det brukt en ispinne fra en dyreparken is. Stempeltrykket er fra stempelplaten Huldra rampestreker fra Huldra design. Dette er stemplet på Vellum med sort StazOn. 


 Her er det brukt stempel fra stempelplaten Huldra - venner 2 fra Huldra design. Den runde diesen er fra settet Fancy circles fra LDRS creative. Det er distresset i kantene på banneret med distress oxide - broken china.


Vil du delta på utfordringen og ha mulighet til å vinne 3 valgfrie stempelplater fra Huldra designstudio, så kan du gå inn her på facebook og legge inn bildet i kommentarfeltet

Tar du utfordringen?

Laget av Kirsten Hyde

You May Also Like

0 kommentarer