Meny og bordnummer til bryllupsbordet

by - 10:00

Hobbykunst har fått inn utrolig mange fine treprodukter fra Rayher. Her er det brukt en treramme for å lage en helt enkel og delikat meny og bordplasseringskort til bryllupsbordet. Her er det laget en veldig delikat og enkel løsning på menyer og bord nr, som alle kan få til å lage.


Utgangspunktet er en treramme fra Rayher som er het super fordi den står av seg selv på et bord. 



Rammen ble beiset for å få en mer drivvedfarge på rammen.


Meny




Menyen er skrevet ut på 250g hvit kartong. Deretter er menyen dieset ut med LDRS: Fancy Rectangles & Layers Die Set. Dette er en av mine mest brukte dies sett. Den har nå gått ut av produksjon og er litt vanskelig å få tak i, men Hobbykunst har fremdeles noen eksemplarer igjen, så lenge det varer :) Bak menyen, har jeg dieset ut en sølvkant. 


Blondekanten er diesen Regal Frame Die Set fra LDRS, en supernydelig dies.



Bordskilt


Siden rammen kan stå alene, egner den seg også veldig til å lage bordskilt om man skal ha flere bord.  Bord nr 2 er skrevet ut fra PC. Her er det brukt to av diesene fra settet Regal Frame Die Set fra LDRS, Det er ikke to dies av den innerste diesen, hvor den ene er litt større enn den andre. Derfor har jeg laget en sølvkant ved å legge flere diecut av den første diesen over hverandre, bak den første diecuten med bord nr på.



Laget av Kirsten Hyde

You May Also Like

0 kommentarer