Oh happy days - Celebrate layout

by - 10:00

Kaisercraft har mange herlige kolleksjoner. Her har jeg laget en relativt enkel layput med "Oh happy days" serien til Kaisercraft.



Bakgrunnen er hvit Bazzill uten struktur. Her er det brukt en gammel stensil fra Kaisercraft til bakgrunnen og den herlige grønnfargen Goddess green til Inkon3 stempelputene. Her er også motivet festet med 3D puter for å skape litt dimensjonne


Celebratebanneret er i gull, og det er ikke så lett å se på bildet. Den er klippet ut fra arket  - Gerlands - fra Kaisercraft sin Oh happy days kolleksjon. Arket er fantastisk til LOer fra bursdager eller andre store begivenheter.



Gullteksten som ligger i underkant av motivet, er fra arket Party Popper, som også er fra Kaisercraft sin Oh happy days kolleksjon.


Under motivet har jeg brukt arket Squeeze The Day - Zesty, fra Bella Blvd. Dette arket passer kjempefint sammen med den grønne fargen på Goddess green til Inkon3 stempelputen. På dette arket er det også brukt remser av bred dekortape med gullruter. Denne washitapen er utrolig drøy, og er nok den jeg har rukt aller mest til bakgrunner på kort og layout.


Ønsker dere en god uke videre

Scrappehilsen fra Kirsten

 

You May Also Like

0 kommentarer