Layout med herlige geopardark

by - 17:38

 Noen ganger finner man ark som er utrolig morsomme. Dette arket fra Reminisce: Leopard - Fashion Week er akkurat et slikt ark. For noen er Leopard mønster tingen, og i andre situasjoner passer det bare godt inn.  Et eksempel er en layout av lille Finuds på 14 uker, som er full v liv inni seg, så mye liv, som en ikke visste at en liten katt kunne ha.

Denne layouten er ganske enkel laget. Det er brukt gesso i bunnen. Dette er lagt på med plastfolie for å få det duse utrykket.Arket arket fra Reminisce: Leopard - Fashion Week er full av liv med sitt geopardmønster.


Layouten er lagt med rektangler av ark i lag på lag ark fra Tim Holtz sin blokk: 
Idea-Ology: Paper Stash Cardstock Pad og litt resteark fra Kaisercraft. Sommerfuglen er fra en gammel blomsterserie. Disse er lagt i lag på lag med 3D puter. Under er det stukket snøflak fra Rayher i tre. Slike snøflak er fine å bruke under og innimellom scrappekresjoner også utenom jul og vinter. Tagen i kork er fra Rayher, og er fra en litt gammel kolleksjon. Rayher har flere ulike korkmaterialer som er superfine til ulike prosjekter.

Ønsker dere en riktig fin sommer videre.

Scrappehilsen fra KirstenYou May Also Like

0 kommentarer