Amerikansk postkasse i Tim Holtz - Mixed media stil

by - 10:00

For en liten stund siden, fikk jeg en bestilling på en amerikansk postkasse, som skulle stå i butikken. Postkassen ble laget av gammel pappembalasje. Den er laget for hånd, med skjærebrett og saks.


Arkene som er brukt her, er fra Tim Holtz sin Idea-Ology: Paper Stash Cardstock Pad. Innvendig er postkassen dekket med Kaisercraft sitt ark: Courageous - Workshop


Selve postkassen er laget på frihånd, utifra formen på denne typen postkasser. Støtten er en stor trådsnelle i tre. Bunnen er også laget i papp.


Flagget er laget med dies fra LDRS sitt sett Fancy Rectangles.  Tallene er en gammel talldies. Her er det brukt en metall tekst fra Tim Holtz sin Idea-Ology - Metal Word Bands.  


Postkassen er kantet med gullkartong. Denne er kuttet på frihånd og med skjærebrett.


Her er det brukt tykk gesso over en stensil (eldre Prima stesil). Over dette er det brukt Vintage Antiquing Paste, fra Stamperia.
Pasten er påført forsiktig med pensel, og gniss utover og av med litt pussegarn. Dette gir et litt brunt og vintage look, og spennende utrykk.Postkassen er fylt innvendig med små pakker. Pakkene er laget med Rayher sin kraft kartong.  Noen av de har fått på litt sort bånd. Eskene har fått litt Tim Holtz: Frayed Burlap - Distress Ink i kantene.
Undersiden er pyntet med diverse metall, som gamle nøkler, bling fra gamle kjeder og Tim Holtz die cuts.


Forfra synes pakkene inne i postkassen.


Baksiden har fått "Steampunk" ord og tannhjul fra Stamperia. Steampunk ordet er  Greyboard A4 Sir Vagabond Sentiments og små tannhjul


Over chipboarden og stensiltrykket er det brukt  Vintage Antiquing Paste, fra Stamperia.. I tillegg er det brukt Finnabair voks - Rusty Brown, Blue Patina og Green Patina. Det er også brukt Finnabir voks i gull.
Patinaeffektene gir god effekt sammen med det brune og gull.


Hjortedyrene er gamle, tykke Tim Holtz dies, som kutter i tykk papp. De er malt sorte, fått effekter med Vintage Antiquing Paste, fra Stamperia. og Finnabair voks - Rusty BrownBlue Patina og Green Patina
Det lille fugleredet er laget av litt tråd


Fuglen er en litt gammel utgave, men du finner lignende fugler i nettbutikken. Den blå steinen, er fra et gammelt smykke.
Hele bildetagningen er nøye overvåket av lille Findus, som gjerne vil være med på alt spennende scrapping.


Scrappehilsen fra Kirsten

 

You May Also Like

0 kommentarer