Hestekort med pengelomme

by - 10:00

 Denne gangen har jeg laget et litt annerledes binderskort Konrtet er til en jente som driver med hest, og da passer det kjempebra å bruke de nydelige hestearkene fra Staperia - Cards - Romantic Horses og Horseshoe - Romantic Horses.Bakgrunnsarket er et gammelt ark fra Papirdesign, men de har også flere ark i ssamme stil.


Bindersen er store binders på litt over 10cm, som kommer i pakker i flere farger fra Hobbykunst. Jeg har malt min i gull for å passe kortet.På dette kortet er et brukt dies fra LDRS: Fancy Rectangles & Layers, men dies er brukt på en litt annen måte. Det er kun skrivefeltet som er kuttet med en hel diecut. Eller er det brukt deler av kanter på diesene, hvor hele kutteflaten ikke er kjørt igjennom Big shoten.

Motiv og hestesko er lagti lag på lag, med 3D puter mellom. Blomstene er for det meste gamle Primablomster.Taagen er laget 1/2 cm mindre i bredden, enn selvelommen og passer dermed permekt inn i lommenHesteskoen er lagt på med 3D puter rundt langs kanten. Det gjør at det er lett å putte en pengelapp under "Freedom" teksten.
Baksiden av tagen har et enkelt pyntet med skrivefelt og paneler.
Baksiden av selvekortet, har fått en diecuts med en av hestene fra Cards - Romantic Horses. Vimplene bak er kuttet på frihånd..


Håper dere får en fin scrappeuke. Hilsen fra Kirsten.


You May Also Like

0 kommentarer