Hestekort med Stamperia

by - 17:44

 

I dag er det internasjonal scrapbooking dag. Noen av oss sitter og scrapper, enten på treff eller digitalt, i felleskap. Her er det laget et kort med Stamperia sin nydelige serie Romantic Horses.


Kortet er avlangt, pyntet godt med papir i lag på lag, med blomsterrester og diecuts. Bladene her er laget med Heartfelt sin Classic Rose blad.


Solve motivet er hentet fra arket Stamperia: Cards - Romantic Horses og er finklippet litt rundt blomstene i hjørnet- Alt er montert i lag på lag på lag med paneler og 3D puter, for å få litt dybde i kortet.


Bakgrunnsarket her er Stamperia: Lady with horse - Romantic Horses. Dette er jo et ark som gjør vondt langt inni hjerterota å bruke på baksiden, så lærdommen er å kjøpe flere ark.Innsiden er pyntet enkelt med paneler og skrivefelt. Hesteskoen med hesten er et utklippsark fra samme serie Stamperia: Horseshoe - Romantic Horses


Blingene i sølv er avklippede firkantede bling i sølv av et strassbånd fra Rayher. Dette båndet har jeg brukt utrolig mye. Klipper opp blingene i båndet og bruker disse. På dete båndet har du både runde og firkantede bling.Baksiden er enkelt pyntet med panel og hestesko.

Ha en god scrappedag videre.


Scrappehilsen fra Kirsten.

You May Also Like

0 kommentarer