Julekalenderlapper med Prima sin Christmas Sparkle

by - 10:00


Det er på høy tid å pakke inn gavekalenderen. I år har jeg laget litt enkle, men koselige pakkelapper til julekalendergavene. Min datter, er nå voksen, men student. Når man er student, har man også virkelig behov for praktiske adventskalendere og små ting som man kanskje ikke tar seg råd til i hverdagen. Det er alltid koselig med julekalender, selv om man er voksen. Her har jeg laget litt hyggelige pakkelapper, som egentlig kan gjennbrukes som julegavepakkelapper, om hun ønsker det.
Gavelappene som har vanlig "tag" form, er ganske enkelt laget. De er rett og slett klippet fra et ark i blokka, som har en haug med tags i ulike mønstere og farger. Tagene er limt på hvit kartong. Denne er klippet ca 2mm større enn tagen. Man får dermed en hvit kant rundt tagen, og hvit skrivefelt bak om man ønsker det.


Tagen med 24 tallet, har julenissen på seg. Den rosa tagen har fått et juletre, monter på seg. Her har jeg brukt en gammel Kaisercraftdies, men Rayher har også juletredies. Tallene mine er kuttet med Kaisercraftdies av eldre dato, men også her har Rayher et godt alternativ. Tallene er kuttet i glitterkartong. Glitterkartong finnes i mange ulike farger i butikken


Blomstene og bladene her er laget med Heartfelt sitt Classic Rose sett. Her har jeg også laget et rosa lag med glitter på ulike gamle trefigurer. Disse er lagt innimellom blomstene.


For å feste glitteret på trefigurene, har jeg først brukt spraylim på figurene. Da sitter glitteret ganske jevnt etterpå.
De runde tagene er kuttet ut med LDRS sirkeldies. Den hvite kanten rundt er kuttet med mønstersaks. Disse har også fått litt distress ink i Vintage photo i kantene.

Lykke til med innpakning av adventskalenderen.

 You May Also Like

0 kommentarer