Julekalender 11. desember . Ferrero Rocher stjerne

by - 09:00

 I dag har vi laget små sjokolade gaver som enten kan gis sammen med et gavekort, eller som en liten søt gave. Disse er også kjempe fine som bordkort på et julepyntet bord.

Den første esken er laget med utgangspunkt i en Rayher dies, der Franca har brukt mønsterark fra Papirdesign og speilkartong fra Rayher. Pynten på lokket er små gull perler som er satt sammen til stjerner.


 
Gullkartongen er dobbel, slik at det er gull på hver side, vårt favoritt lim er dette papirlimet.
 
 

 På boksen over har vi brukt mønsterark fra Papirdesign "Vakre julefugler" og "La oss lystige være", og dies fra Lawn Fawn.

Dette oppsettet er enkelt og alt man trenger er å ta utgangspunktet i en rund dies, og det vi har vist over er kun to eksempler på hva man kan bruke. Med utgangspunktet i disse, lag så en stripe som er like høy som sjokoladen du ønsker å ha inni boksen, pluss 0,5 cm. Preg stripen ved 0,5 cm på den ene siden, deretter klipp små frynser fra kanten og inn til pregelinjen (frynsene blir da 0,5 cm)...

 


Ved å klippe disse frynsene så får du en limekant, samtidig som arket er enklere å forme. Jeg har brukt en stripe på 4 cm, og preget på 3,5 cm. Lengden på stripen er 15 cm.

Gjør det samme med lokket! Gjerne med en smalere stripe.

Hilsen Connie & Franca


You May Also Like

2 kommentarer

  1. Denne var knallstilig og søt! Perfekt som bordkort . Å jeg som Eeeeelsker ferrerro! 😍😍😍

    SvarSlett